Komplex emelőhátfal szervíz

Emelőhátfallal kapcsolatos elektromos, mechanikus és hidraulikus hibafeltárás és javítás. Magyarország legnagyobb raktárkészletével rendelkező gyári és utángyártott emelőhátfal alkatrészeivel várjuk meglévő és leendő Ügyfeleinket telephelyünkön. Nyuga-Európai beszállítói partnereinknek köszönhetően a raktáron nem található alkatrészek néhány napos határidővel beszerezzük.

Néhány emelőhátfal gyártó, melyet rendszeresen szervízelünk és alkatrészt forgalmazunk telejsség igénye nélkül: AMA, Anteo, Bär Cargolift, Behrens Eurolift, Dautel, Dhollandia, MBB Palfinger, Sörensen, Zepro, stb.

A Bär Cargolift /Németország/ és a Dhollandia /Belgium/ emelőhátfalak beszerzése és garanciális javítását is végezzük, a legkiválóbb szakembereinkkel és eszközeinkkel, hogy bármilyen típusú hibát a lehető leggyorsabban el tudjunk hárítani.

Garázsipari gépjárműemelők szervíze, időszakos felülvizsgálatai.

Cégünk jogelődeivel együtt 1991 óta végzi a garázsipari emelőberendezések karbantartását, időszakos felülvizsgálatát és szükség szerinti javítását.

Vállaljuk még új vagy használt emelőgépek szakszerű telepítését, munkavédelmi dokumentálással /üzembehelyezést megelőző gépvizsgálati jegyzőkönyv és fővizsgálati jegyzőkönyv/. Mind a mechanikai és elektromos kiépítésben megoldást kinálunk.

Szervíztechnikusaink a legmodernebb beépített jarműtechnikai felépítménnnyel ellátott hosszított Volkswagen Crafter szervízautóval végzik a mindennapos felülvizsgálatokat és javításokat.

A legtöbb használatban lévő emelőberendezéshez a szervízautóban található a kopó és cserealkatrészek /emelő gumitányér, teherviselő anyag, stb./

Általunk karbantartott legnépszerűbb gyártók, a teljesség igénye nélkül: IME Autólift, Ravaglioli, Nussbaum, Hofmann, Daxes, Ravagli Santis, Oma, stb.

Eredő Garázsipari Kft.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el